Mogelijkheden

 

Individuele verlies- en rouwtherapie

Tijdens ons kennismakingsgesprek in mijn praktijk (of op een andere, door jou gekozen locatie) vertel je waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Jij geeft aan wat het best bij je past, waar jij je prettig bij voelt en houdt zelf de regie.

 

Individuele therapie past bij mensen die het meest baat hebben bij persoonlijke gesprekken in een vertrouwde omgeving.

 

 

Partner-/gezinstherapie

Een ingrijpend verlies treft niet alleen jezelf, maar ook je partner en/of gezin. Als je overmand bent door je eigen verdriet, is het moeilijk te kijken naar hoe de ander zich voelt. Ik geef jullie de ruimte om op jullie eigen manier te rouwen, zodat er weer balans ontstaat en jullie weer op een gelijkwaardig manier verder kunnen met elkaar.

 

 

Ouderschapsbemiddeling/ begeleiding bij (vecht)scheiding

In mijn functie bij een landelijke voogdij-instelling en bij BOR-Humanitas begeleidde ik jarenlang ouders in conflict bij echtscheiding. Vandaar dat ik me nu ook richt op ouders die het ouderschap zo goed mogelijk vorm willen geven.

Daarnaast kan ik betrokken worden als Ouderschapsbemiddelaar waar ouders na de scheiding in conflict zijn, soms jaren. Ik geef ouders handvatten om op een goede manier te communiceren en vandaar uit met afspraken, niet meer als partners maar als ouders samen verder te kunnen.

 

Heb je nog vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met me op.