Referenties

 

Wendy:

 

“Kort nadat mijn tweede partner is overleden heb ik bij Tenny aangeklopt voor ondersteuning.

Ik had dit pad van rouw immers kort geleden al doorlopen en had behoefte aan feedback en iemand die ‘meekeek’ en kon bijsturen.

Ik heb inzicht gekregen in de cyclus van rouw met al z’n uitdagingen.

En de bevestiging gekregen dat ik de stappen niet oversloeg maar wel snel doorliep. Ik was immers al ervaringsdeskundige.

Ze heeft me geholpen om goed bij mezelf te kunnen blijven en niet te twijfelen aan het feit dat ik misschien te snel ging.

Tenny is down to earth, open en scherp. Ze heeft me niet afgeremd maar is juist meegelopen op mijn snelle pad. Constant open minded en met respect. Met duidelijke tips waar ik iets mee kon.

Ik ben blij dat ik zo snel met Tenny contact heb opgenomen voor hulp.

Met Tenny heb ik dit (weer) eerste jaar goed doorlopen en kan ik met vertrouwen en plezier de toekomst weer in het gezicht kijken.”

 

 

Femke:

 

“In een half jaar tijd heeft Tenny mij enorm geholpen om de chaos in mijn hoofd te structureren en handvatten gegeven om om te gaan met mijn rouw en conflictsituatie. Tenny heeft mij op een heel prettige manier laten uitzoeken waar mijn behoeftes liggen en stipt heel subtiel verschillende oplossingen en mogelijkheden aan.
Zo kon ik steeds meer duiding geven aan alle gevoelens die in mijn rouwproces voorbij kwamen (en komen). Ik voel me steeds minder overspoeld en overrompeld door alle emoties.

Ik voel me weer lichter en heb meer rust in mijn hoofd. Het fijnste aan alles is, dat ik nu zelf ook weet hoe ik die rust kan creëren. Daar ben ik Tenny erg dankbaar voor.”

 

 

Noor:

 

“De gesprekken met Tenny hebben me inzichten en hoop gegeven waardoor ik weer naar de toekomst uit kan kijken.
Haar vragen en adviezen zetten me op het juiste moment aan het denken. Tenny kwam rustig, inlevend en natuurlijk op mij over en bracht ook humor in. Dat sprak mij erg aan.”

 

 

Maaike:

 

“Tenny heeft me geholpen duidelijkheid en rust te krijgen met praktische tips en haar kennis en ervaring. Ik voelde me direct op m'n gemak en ook al was het af en toe moeilijk, er was zeker ook ruimte voor een lach! Door onze sessies zijn zaken op z'n plaats gevallen en voel ik me positiever en dat is iets waar ik alleen maar heel blij mee kan zijn!”

 

 

Madelon:

 

“Tenny is een hele lieve en professionele vrouw, die de tijd neemt om je te leren kennen om zo ook vanuit jouw perspectief te kunnen kijken. Vanaf het eerste moment had ik een vertrouwd gevoel en wist ik dat ik haar alles kon vertellen. Mij heeft ze binnen enkele weken ontzettend geholpen en ik weet zeker dat ik daarin niet de enige ben. Mede dankzij haar kijk ik weer door een positieve bril naar mezelf en ik ben haar onwijs dankbaar daarvoor.”

 

 

Tevreden cliënt:

 

“Tenny heeft mij recentelijk geholpen een hele zware beslissing in mijn leven te nemen. Door de juiste vragen te stellen, me te laten reflecteren en door (communicatie)patronen te laten zien was ik uiteindelijk zelf in staat om de knoop door te hakken. Ik heb vrede met de oplossing en ga de komende tijd met nieuwe moed tegemoet.”

 

 

Ruth van Lieshout (maatschappelijk werker):

 

“Mijn contacten met Tenny heb ik ervaren als zinvol en vertrouwd.

Tenny is iemand die ervoor gaat. Ze luistert goed en gaat respectvol met anderen om. Ze is een warm mens en betrouwbaar. Tenny kan goed reflecteren en levenszaken in een helder kader en perspectief plaatsen. Ze kan goed ruimte bieden zodat een ander zich veilig kan voelen.”

 

 

M. Hooiveld:

 

“Met een warm gevoel denk ik terug aan de workshop verlies en rouw begeleid door Tenny. Door haar goede structuur was er chemie in de groep. Haar rust en empathie maakten dat ieder zich snel op zijn gemak voelde. Tenny, bedankt voor deze geweldige middag.”

 

 

Drs. Netty Broers (gedragswetenschapper, gemeente s’Hertogenbosch):

 

“Tenny ken ik al meer dan 20 jaar, eerst als collega en later als vriendin. Als mens en vakvrouw ervaar ik haar als zeer integer, respectvol, kundig en met veel gevoel voor sfeer. Ik gun iedereen om met haar in een veilige omgeving  te mogen zoeken en ontdekken wat rouw met je doet.”

 

 

Marieke Palm (pedagoog):

 

“Tenny is een professional die ik heb leren kennen als heel betrokken en oprecht. Ze is prettig in de omgang en heeft oog voor de ander. Tenny gaat voor maatwerk, want iedereen is anders en heeft iets anders nodig. Dit zijn voor mij belangrijke waarden die ik tijdens mijn samenwerking met haar heb meegekregen en die mij nog altijd drijven.”

 

 

Een lotgenotengroep-deelnemer:

 

“Je hebt me geïnspireerd om mijzelf en de anderen in de groep te accepteren in mijn en hun rouwproces. Door je reactie op mij voelde ik je inzicht, betrokkenheid en kennis van zaken.”