Referenties

 

 

Ruth van Lieshout (maatschappelijk werker):

 

“Mijn contacten met Tenny heb ik ervaren als zinvol en vertrouwd.

Tenny is iemand die ervoor gaat. Ze luistert goed en gaat respectvol met anderen om. Ze is een warm mens en betrouwbaar. Tenny kan goed reflecteren en levenszaken in een helder kader en perspectief plaatsen. Ze kan goed ruimte bieden zodat een ander zich veilig kan voelen.”

 

 

M. Hooiveld:

 

“Met een warm gevoel denk ik terug aan de workshop verlies en rouw begeleid door Tenny. Door haar goede structuur was er chemie in de groep. Haar rust en empathie maakten dat ieder zich snel op zijn gemak voelde. Tenny, bedankt voor deze geweldige middag.”

 

 

Drs. Netty Broers (gedragswetenschapper, gemeente s’Hertogenbosch):

 

“Tenny ken ik al meer dan 20 jaar, eerst als collega en later als vriendin.

Als mens en vakvrouw ervaar ik haar als zeer integer, respectvol, kundig en met veel gevoel voor sfeer. Ik gun iedereen om met haar in een veilige omgeving  te mogen zoeken en ontdekken wat rouw met je doet.”

 

 

Marieke Palm (pedagoog):

 

“Tenny is een professional die ik heb leren kennen als heel betrokken en oprecht. Ze is prettig in de omgang en heeft oog voor de ander. Tenny gaat voor maatwerk, want iedereen is anders en heeft iets anders nodig. Dit zijn voor mij belangrijke waarden die ik tijdens mijn samenwerking met haar heb meegekregen en die mij nog altijd drijven.”

 

 

Enkele lotgenotengroep-deelnemers:

 

“Je hebt me geïnspireerd om mijzelf en de anderen in de groep te accepteren in mijn en hun rouwproces. Door je reactie op mij voelde ik je inzicht, betrokkenheid en kennis van zaken.”

 

 

“Als je oprecht verbinding met anderen kunt maken en je ze kunt steunen en inspireren om liefdevol in het leven te staan, hun droom na te jagen, verborgen talenten van zichzelf te ontwikkelen en emotioneel of spiritueel te groeien, geef je een mooi geschenk.”

Tenny Staal

verlies en rouw

Paradijs 7

Arnhem

 

Neem hier contact op